+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

penzion Pod Bílou horou Reviews

Hotel ratings

86%
Very good

by 53 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    89%
  • Equipment

    85%
  • Comfort

    82%
  • Value for money

    82%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 25.7.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všetko sa nam páčilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef

mature couple, 22.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Vše bylo na velmi dobré úrovni.

  • V noci nebyl klid.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

mature couple, 8.7.2018

Brno Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Líbilo prostředí a možnost ubytování i s pejskem :-)

  • Menší nabídka hlavních jídel,uvítali bychom více české kuchyně.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Adéla Tomšů

young couple, 7.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • V penzionu se výborně vaří, personál byl taky velice příjemný a pro nás velké plus, že jsme tam mohli i s pejskem. Je na dobrém místě - kousek albert, bankomat, pizzerka...

  • Pokoje jsou malinkaté, ale neberu to jako až takové mínus, protože jsme se stejně přišli do penzionu jen vyspat a volný čas jsme trávili na výletech.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra Bartošová

family with young children, 7.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Pěkný penzion s venkovní zahrádkou a houpačkami

  • Pokoj byl rozpálený od slunce, nedalo se tam odpoledne vydržet, na jídlo v restauraci jsme čekali přes hodinu, na snídani jsme dostali rohlíky polité špenátem

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Emil

single traveler, 14.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef Kozák

single traveler, 1.6.2018

Praha Stodůlky Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásné prostředí,výborná kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 2.4.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.9.2017

Čeština

  • Overall rating
95 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 16.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Brauner

young couple, 31.8.2017

Zabreh na Morave Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • V penzionu se nam libilo naprosto vse!!!Pokoj,personal,obsluha restaurace plus samozrejme krasny prostredi - vse na jednicku s hvezdickou!!!Jidlo dokonaly!!!Urcite se sem jeste vratime.A doporucujeme vsem...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

mature couple, 20.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Penzion je těsné blízkosti centra Kopřivnice, ale je oddělen od dopravního provozu. Velmi dobrá je za dobrého počasí zahrada a zahradní restaurace, kde lze trávit volné chvíle. Vybavení je čisté, personál je velmi ochotný a přátelský. Jako centrum pro každodenní výlety po blízkém i vzdálenějším okolí je velmi dobře umístěn.

  • Poměrně malý pokoj má dobré sociální zařízení, ale umožňuje jen přespání a krátké chvíle přítomnosti na hotelu, schází možnost posadit se (jen postele)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ladislav Vašíček

single traveler, 19.8.2017

Hořovice Česká republika

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Tureček

family with young children, 1.8.2017

Jihlava Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Okolí hotelu, ochotný personál, klidné prostředí...

  • Bohužel stav koupelny (dveře drhnoucí o podlahu, uvolněné prkénko u WC)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 31.7.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Dobré jídlo, dobré pivo. Pomalejší obsluha, ale velmi příjemná a ochotná.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana

single traveler, 8.7.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Ubytování, restaurace (kuchaři ) i personál (ten skutečný personál ) - na výbornou!!! všude čisto, klid, vstřícní lidé

  • moc by se mi líbila slíbená kuchyňka pro ubytované (kdybych měla s sebou dítě -vadilo by mi to!) - brigádnice byly moc milé a krásné - ale lehce nezkušené ... ? Na celkovém pobytu mi to ale šrám nezanechalo !

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Kalenda

family with young children, 11.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8