+421 342 251 251
Po - Pia: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

penzion Pod Bílou horou Recenzie

Hodnotenie hotela

85%
Veľmi dobré

by 43 reviews

  • Personál

    91%
  • Čistota

    87%
  • Vybavenie

    85%
  • Komfort

    81%
  • Pomer cena/kvalita

    83%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Anonym

jednotlivec, 27.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
95 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Brauner

mladý pár, 31.8.2017

Zabreh na Morave Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • V penzionu se nam libilo naprosto vse!!!Pokoj,personal,obsluha restaurace plus samozrejme krasny prostredi - vse na jednicku s hvezdickou!!!Jidlo dokonaly!!!Urcite se sem jeste vratime.A doporucujeme vsem...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

starší pár, 20.8.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnotenie
76 %
  • Penzion je těsné blízkosti centra Kopřivnice, ale je oddělen od dopravního provozu. Velmi dobrá je za dobrého počasí zahrada a zahradní restaurace, kde lze trávit volné chvíle. Vybavení je čisté, personál je velmi ochotný a přátelský. Jako centrum pro každodenní výlety po blízkém i vzdálenějším okolí je velmi dobře umístěn.

  • Poměrně malý pokoj má dobré sociální zařízení, ale umožňuje jen přespání a krátké chvíle přítomnosti na hotelu, schází možnost posadit se (jen postele)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ladislav Vašíček

jednotlivec, 19.8.2017

Hořovice Česká republika

  • Celkové hodnotenie
64 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Tureček

rodina s malými deťmi, 1.8.2017

Jihlava Česká republika

  • Celkové hodnotenie
68 %
  • Okolí hotelu, ochotný personál, klidné prostředí...

  • Bohužel stav koupelny (dveře drhnoucí o podlahu, uvolněné prkénko u WC)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 31.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
88 %
  • Dobré jídlo, dobré pivo. Pomalejší obsluha, ale velmi příjemná a ochotná.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana

jednotlivec, 8.7.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Celkové hodnotenie
80 %
  • Ubytování, restaurace (kuchaři ) i personál (ten skutečný personál ) - na výbornou!!! všude čisto, klid, vstřícní lidé

  • moc by se mi líbila slíbená kuchyňka pro ubytované (kdybych měla s sebou dítě -vadilo by mi to!) - brigádnice byly moc milé a krásné - ale lehce nezkušené ... ? Na celkovém pobytu mi to ale šrám nezanechalo !

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Kalenda

rodina s malými deťmi, 11.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 3.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
72 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
80 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
64 %
  • Mravenci na pokoji!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lubomír

jednotlivec, 7.2.2017

Zábřeh Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 31.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
84 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

mladý pár, 27.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
76 %
  • koupelna, zařízení pokoje

  • špatný signálm ta tv

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnotenie
84 %
  • Ochota

  • Slabá wifi na pokojích

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Šírová

jednotlivec, 26.11.2016

krnov Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • vše supre

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Internetová stránka používa cookies

Používame cookies, aby sme vám poskytli najlepšie možné služby. Používaním týchto stránok súhlasite s ich využitím.