0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

penzion Pod Bílou horou Recenzje

Ocena hotelu

86%
Bardzo dobrze

by 58 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    89%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    82%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Miroslava

para, 19.9.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • v koupelně byla cítit plíseň

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

podróżujący w pojedynkę, 16.9.2018

Chrudim Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.9.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 17.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

para, 12.8.2018

Bohumin Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Všetko sa nam páčilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef

para, 22.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Vše bylo na velmi dobré úrovni.

  • V noci nebyl klid.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

para, 8.7.2018

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Líbilo prostředí a možnost ubytování i s pejskem :-)

  • Menší nabídka hlavních jídel,uvítali bychom více české kuchyně.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Adéla Tomšů

dorośli, 7.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • V penzionu se výborně vaří, personál byl taky velice příjemný a pro nás velké plus, že jsme tam mohli i s pejskem. Je na dobrém místě - kousek albert, bankomat, pizzerka...

  • Pokoje jsou malinkaté, ale neberu to jako až takové mínus, protože jsme se stejně přišli do penzionu jen vyspat a volný čas jsme trávili na výletech.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra Bartošová

rodzina z małym dzieckiem, 7.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Pěkný penzion s venkovní zahrádkou a houpačkami

  • Pokoj byl rozpálený od slunce, nedalo se tam odpoledne vydržet, na jídlo v restauraci jsme čekali přes hodinu, na snídani jsme dostali rohlíky polité špenátem

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Emil

podróżujący w pojedynkę, 14.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef Kozák

podróżujący w pojedynkę, 1.6.2018

Praha Stodůlky Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné prostředí,výborná kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
95 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Brauner

dorośli, 31.8.2017

Zabreh na Morave Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • V penzionu se nam libilo naprosto vse!!!Pokoj,personal,obsluha restaurace plus samozrejme krasny prostredi - vse na jednicku s hvezdickou!!!Jidlo dokonaly!!!Urcite se sem jeste vratime.A doporucujeme vsem...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

para, 20.8.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Penzion je těsné blízkosti centra Kopřivnice, ale je oddělen od dopravního provozu. Velmi dobrá je za dobrého počasí zahrada a zahradní restaurace, kde lze trávit volné chvíle. Vybavení je čisté, personál je velmi ochotný a přátelský. Jako centrum pro každodenní výlety po blízkém i vzdálenějším okolí je velmi dobře umístěn.

  • Poměrně malý pokoj má dobré sociální zařízení, ale umožňuje jen přespání a krátké chvíle přítomnosti na hotelu, schází možnost posadit se (jen postele)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6