+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

penzion Pod Bílou horou Отзывы

рейтинг отеля

85%
Очень хороший

by 43 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    87%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    81%
  • Соотношение цена / качество

    83%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 27.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 17.9.2017

Čeština

  • Overall rating
95 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 16.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Brauner

Молодая пара, 31.8.2017

Zabreh na Morave Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • V penzionu se nam libilo naprosto vse!!!Pokoj,personal,obsluha restaurace plus samozrejme krasny prostredi - vse na jednicku s hvezdickou!!!Jidlo dokonaly!!!Urcite se sem jeste vratime.A doporucujeme vsem...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

Пожилые пары, 20.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Penzion je těsné blízkosti centra Kopřivnice, ale je oddělen od dopravního provozu. Velmi dobrá je za dobrého počasí zahrada a zahradní restaurace, kde lze trávit volné chvíle. Vybavení je čisté, personál je velmi ochotný a přátelský. Jako centrum pro každodenní výlety po blízkém i vzdálenějším okolí je velmi dobře umístěn.

  • Poměrně malý pokoj má dobré sociální zařízení, ale umožňuje jen přespání a krátké chvíle přítomnosti na hotelu, schází možnost posadit se (jen postele)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ladislav Vašíček

одинокий путешественник, 19.8.2017

Hořovice Česká republika

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Tureček

Семья с маленькими детьми, 1.8.2017

Jihlava Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Okolí hotelu, ochotný personál, klidné prostředí...

  • Bohužel stav koupelny (dveře drhnoucí o podlahu, uvolněné prkénko u WC)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 31.7.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Dobré jídlo, dobré pivo. Pomalejší obsluha, ale velmi příjemná a ochotná.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana

одинокий путешественник, 8.7.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Ubytování, restaurace (kuchaři ) i personál (ten skutečný personál ) - na výbornou!!! všude čisto, klid, vstřícní lidé

  • moc by se mi líbila slíbená kuchyňka pro ubytované (kdybych měla s sebou dítě -vadilo by mi to!) - brigádnice byly moc milé a krásné - ale lehce nezkušené ... ? Na celkovém pobytu mi to ale šrám nezanechalo !

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Kalenda

Семья с маленькими детьми, 11.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 3.6.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 1.6.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 18.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.3.2017

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Mravenci na pokoji!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lubomír

одинокий путешественник, 7.2.2017

Zábřeh Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 31.1.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 21.1.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

Молодая пара, 27.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • koupelna, zařízení pokoje

  • špatný signálm ta tv

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 10.12.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Ochota

  • Slabá wifi na pokojích

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Šírová

одинокий путешественник, 26.11.2016

krnov Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • vše supre

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.