+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

penzion Pod Bílou horou Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 43 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    87%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    81%
  • Preis-leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 27.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
95 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 16.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Brauner

Junges Paar, 31.8.2017

Zabreh na Morave Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V penzionu se nam libilo naprosto vse!!!Pokoj,personal,obsluha restaurace plus samozrejme krasny prostredi - vse na jednicku s hvezdickou!!!Jidlo dokonaly!!!Urcite se sem jeste vratime.A doporucujeme vsem...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

Älteres Paar, 20.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Penzion je těsné blízkosti centra Kopřivnice, ale je oddělen od dopravního provozu. Velmi dobrá je za dobrého počasí zahrada a zahradní restaurace, kde lze trávit volné chvíle. Vybavení je čisté, personál je velmi ochotný a přátelský. Jako centrum pro každodenní výlety po blízkém i vzdálenějším okolí je velmi dobře umístěn.

  • Poměrně malý pokoj má dobré sociální zařízení, ale umožňuje jen přespání a krátké chvíle přítomnosti na hotelu, schází možnost posadit se (jen postele)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ladislav Vašíček

Einzelreisende, 19.8.2017

Hořovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Tureček

Familie mit kleinen Kindern, 1.8.2017

Jihlava Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Okolí hotelu, ochotný personál, klidné prostředí...

  • Bohužel stav koupelny (dveře drhnoucí o podlahu, uvolněné prkénko u WC)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 31.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Dobré jídlo, dobré pivo. Pomalejší obsluha, ale velmi příjemná a ochotná.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana

Einzelreisende, 8.7.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ubytování, restaurace (kuchaři ) i personál (ten skutečný personál ) - na výbornou!!! všude čisto, klid, vstřícní lidé

  • moc by se mi líbila slíbená kuchyňka pro ubytované (kdybych měla s sebou dítě -vadilo by mi to!) - brigádnice byly moc milé a krásné - ale lehce nezkušené ... ? Na celkovém pobytu mi to ale šrám nezanechalo !

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Kalenda

Familie mit kleinen Kindern, 11.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 3.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 1.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 18.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 1.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Mravenci na pokoji!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lubomír

Einzelreisende, 7.2.2017

Zábřeh Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 31.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 21.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

Junges Paar, 27.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • koupelna, zařízení pokoje

  • špatný signálm ta tv

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 10.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Ochota

  • Slabá wifi na pokojích

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Šírová

Einzelreisende, 26.11.2016

krnov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • vše supre

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.