+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

penzion Pod Bílou horou Bewertungen

Hotelbewertung

86%
Sehr gut

von 58 Bewertungen

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    89%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    82%
  • Preis-Leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Miroslava

Älteres Paar, 19.9.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • v koupelně byla cítit plíseň

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

Einzelreisender, 16.9.2018

Chrudim Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 6.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Älteres Paar, 17.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

Älteres Paar, 12.8.2018

Bohumin Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 25.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všetko sa nam páčilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef

Älteres Paar, 22.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vše bylo na velmi dobré úrovni.

  • V noci nebyl klid.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

Älteres Paar, 8.7.2018

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Líbilo prostředí a možnost ubytování i s pejskem :-)

  • Menší nabídka hlavních jídel,uvítali bychom více české kuchyně.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Adéla Tomšů

Junges Paar, 7.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • V penzionu se výborně vaří, personál byl taky velice příjemný a pro nás velké plus, že jsme tam mohli i s pejskem. Je na dobrém místě - kousek albert, bankomat, pizzerka...

  • Pokoje jsou malinkaté, ale neberu to jako až takové mínus, protože jsme se stejně přišli do penzionu jen vyspat a volný čas jsme trávili na výletech.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra Bartošová

Familie mit kleinen Kindern, 7.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Pěkný penzion s venkovní zahrádkou a houpačkami

  • Pokoj byl rozpálený od slunce, nedalo se tam odpoledne vydržet, na jídlo v restauraci jsme čekali přes hodinu, na snídani jsme dostali rohlíky polité špenátem

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Emil

Einzelreisender, 14.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef Kozák

Einzelreisender, 1.6.2018

Praha Stodůlky Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné prostředí,výborná kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 2.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 16.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 17.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
95 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 16.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Brauner

Junges Paar, 31.8.2017

Zabreh na Morave Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V penzionu se nam libilo naprosto vse!!!Pokoj,personal,obsluha restaurace plus samozrejme krasny prostredi - vse na jednicku s hvezdickou!!!Jidlo dokonaly!!!Urcite se sem jeste vratime.A doporucujeme vsem...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

Älteres Paar, 20.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Penzion je těsné blízkosti centra Kopřivnice, ale je oddělen od dopravního provozu. Velmi dobrá je za dobrého počasí zahrada a zahradní restaurace, kde lze trávit volné chvíle. Vybavení je čisté, personál je velmi ochotný a přátelský. Jako centrum pro každodenní výlety po blízkém i vzdálenějším okolí je velmi dobře umístěn.

  • Poměrně malý pokoj má dobré sociální zařízení, ale umožňuje jen přespání a krátké chvíle přítomnosti na hotelu, schází možnost posadit se (jen postele)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6