+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

penzion Pod Bílou horou Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 43 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    81%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 16.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Klidné prostředí, vhodné umístění v centru Kopřivnice.

  • Z důvodu probíhající rekonstrukce netekla celý den teplá voda a navíc parkoviště u penzionu bylo rekonstrukcí omezeno, že se nedalo v den odhlášení z penzionu odjet. I přes tento objektivní fakt, si obsluha penzionu neodpustila lístkem za sklem vozu upozornit, že parkoviště je pouze pro hosty penzionu. Což mi přijde na závěr pobytu silně přehnané.

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 13.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

skupina přátel, 17.6.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Snidane od 6:30, to se nam hodilo, bo jsme meli uz 7:30 start Koprivnickeho Drtice :)

  • Pokoj pro 3 byl dost maly, 3 dospeli chlapi se tam tak tak vesli. Byla zcela nezvladnuta obsluha v hotelove restauraci/zahradce; nevim, zdali je to navrub hotelu, v kazdem pripade cekat na pivo pres 20 minut neni ani jeden z nas zvykly. Hospoda byla v patek i sobotu plne obsazena a v normalnich zarizenich tohoto typu se pri takove expozici nabiraji brigadnici, aby se to trochu mrskalo - v kazdem pripade skoda.

Personál
6
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 1.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Mravenci na pokoji!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Ladislav Toman

jednotlivec, 23.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Nekuřácká restaurace přímo v penzionu, kuřácká je samostatný objekt

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Ladislav Vašíček

jednotlivec, 19.8.2017

Hořovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 4.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
65 %
  • Výborná kyselice a Svijany

  • Rezervoval jsem si pokoj č. 4 , který mi byl potvrzen !!! Když jsem přijel dostal jsem jiný pokoj - tedy v podkroví , tj. 2 x schody !!! Byl jsem po horské tůře v Krkonoších a druhý den jsem celý den přednášel ve stoje . Navíc na pokoji 10 se při příjezdu netopilo ( po mém dotazu u večeře začali temperovat ) Při příjezdu bylo pootevřené okno - takže prostě zima . Omluvu druhý den ráno za chybnou interní komunikaci v hotelu nepovažuji za adekvátní . Jiří Hlavica

Personál
0
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr Tureček

rodina s malými dětmi, 1.8.2017

Jihlava Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Okolí hotelu, ochotný personál, klidné prostředí...

  • Bohužel stav koupelny (dveře drhnoucí o podlahu, uvolněné prkénko u WC)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

- Firma Hamrozi - Všetsková

skupina přátel, 29.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 3.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petr

mladý pár, 27.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • koupelna, zařízení pokoje

  • špatný signálm ta tv

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Milena

dospělý pár, 20.8.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Penzion je těsné blízkosti centra Kopřivnice, ale je oddělen od dopravního provozu. Velmi dobrá je za dobrého počasí zahrada a zahradní restaurace, kde lze trávit volné chvíle. Vybavení je čisté, personál je velmi ochotný a přátelský. Jako centrum pro každodenní výlety po blízkém i vzdálenějším okolí je velmi dobře umístěn.

  • Poměrně malý pokoj má dobré sociální zařízení, ale umožňuje jen přespání a krátké chvíle přítomnosti na hotelu, schází možnost posadit se (jen postele)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 28.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Pohodlí, klidné prostředí

  • Špatný tlak vody ve sprše. Takže bylo obtížné se vysprchovat.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 1.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Tomas

skupina přátel, 13.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana

jednotlivec, 8.7.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Ubytování, restaurace (kuchaři ) i personál (ten skutečný personál ) - na výbornou!!! všude čisto, klid, vstřícní lidé

  • moc by se mi líbila slíbená kuchyňka pro ubytované (kdybych měla s sebou dítě -vadilo by mi to!) - brigádnice byly moc milé a krásné - ale lehce nezkušené ... ? Na celkovém pobytu mi to ale šrám nezanechalo !

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 14.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Rychlá reagence a flexibilita při změně pokoje .

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 21.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ochota

  • Slabá wifi na pokojích

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lukáš

rodina s malými dětmi, 28.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Bezbarierový přístup

  • V koupelně chybělo mýdlo na mytí rukou

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.