+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

penzion Pod Bílou horou Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 60 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    88%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    82%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Michal Brauner

mladý pár, 31.8.2017

Zabreh na Morave Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V penzionu se nam libilo naprosto vse!!!Pokoj,personal,obsluha restaurace plus samozrejme krasny prostredi - vse na jednicku s hvezdickou!!!Jidlo dokonaly!!!Urcite se sem jeste vratime.A doporucujeme vsem...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

dospělý pár, 20.8.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Penzion je těsné blízkosti centra Kopřivnice, ale je oddělen od dopravního provozu. Velmi dobrá je za dobrého počasí zahrada a zahradní restaurace, kde lze trávit volné chvíle. Vybavení je čisté, personál je velmi ochotný a přátelský. Jako centrum pro každodenní výlety po blízkém i vzdálenějším okolí je velmi dobře umístěn.

  • Poměrně malý pokoj má dobré sociální zařízení, ale umožňuje jen přespání a krátké chvíle přítomnosti na hotelu, schází možnost posadit se (jen postele)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Ladislav Vašíček

jednotlivec, 19.8.2017

Hořovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Tureček

rodina s malými dětmi, 1.8.2017

Jihlava Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Okolí hotelu, ochotný personál, klidné prostředí...

  • Bohužel stav koupelny (dveře drhnoucí o podlahu, uvolněné prkénko u WC)

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 31.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Dobré jídlo, dobré pivo. Pomalejší obsluha, ale velmi příjemná a ochotná.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana

jednotlivec, 8.7.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Ubytování, restaurace (kuchaři ) i personál (ten skutečný personál ) - na výbornou!!! všude čisto, klid, vstřícní lidé

  • moc by se mi líbila slíbená kuchyňka pro ubytované (kdybych měla s sebou dítě -vadilo by mi to!) - brigádnice byly moc milé a krásné - ale lehce nezkušené ... ? Na celkovém pobytu mi to ale šrám nezanechalo !

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan Kalenda

rodina s malými dětmi, 11.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 3.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Mravenci na pokoji!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Lubomír

jednotlivec, 7.2.2017

Zábřeh Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 31.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

mladý pár, 27.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • koupelna, zařízení pokoje

  • špatný signálm ta tv

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ochota

  • Slabá wifi na pokojích

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka Šírová

jednotlivec, 26.11.2016

krnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vše supre

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
65 %
  • Výborná kyselice a Svijany

  • Rezervoval jsem si pokoj č. 4 , který mi byl potvrzen !!! Když jsem přijel dostal jsem jiný pokoj - tedy v podkroví , tj. 2 x schody !!! Byl jsem po horské tůře v Krkonoších a druhý den jsem celý den přednášel ve stoje . Navíc na pokoji 10 se při příjezdu netopilo ( po mém dotazu u večeře začali temperovat ) Při příjezdu bylo pootevřené okno - takže prostě zima . Omluvu druhý den ráno za chybnou interní komunikaci v hotelu nepovažuji za adekvátní . Jiří Hlavica

Personál
0
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 16.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Klidné prostředí, vhodné umístění v centru Kopřivnice.

  • Z důvodu probíhající rekonstrukce netekla celý den teplá voda a navíc parkoviště u penzionu bylo rekonstrukcí omezeno, že se nedalo v den odhlášení z penzionu odjet. I přes tento objektivní fakt, si obsluha penzionu neodpustila lístkem za sklem vozu upozornit, že parkoviště je pouze pro hosty penzionu. Což mi přijde na závěr pobytu silně přehnané.

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4